top of page

Qui som?

Eamiss, és una organització sense ànim de lucre, integrada per voluntaris que  depenem de les Ajudes de la Generalitat, Ajuntament o altres entitats per mantenir la nostra continuïtat.  S'ha creat com a punt d'unió entre els serveis socials de Barcelona i la comunitat filipina de Barcelona.

La comunitat Filipina  és una de les comunitats que tenen més presència sobretot a la zona de Raval. La manca de coneixement, ja sigui, per idioma, cultura ... fa que hi hagi problemes i conflictes en la integració social, l'ajuntament de Barcelona s'està trobant cada vegada més casos en aquesta comunitat que anys enrere era impensable que les tingués. Les drogues, descolarización dels menors, maltractaments, etc.

El nostre projecte i tasca és la de mediar entre la comunitat filipina i els serveis socials de l'Ajuntament de Barcelona. Molts d'ells desconeixia les ajudes que ofereix els serveis socials en educació, salut, econòmica, tràmits burocràtics.

Agraïrem qualsevol ajuda per poder mantenir la nostra associació per ajudar de la millor manera de la comunitat filipina.

tips_edited.jpg
Jossie Rocafort  

Presidenta Eamiss Espai Comú

Mediadora / Traductora. Estudi a la Univesitat de Pompeu Fabra de Barcelona. Jossie, va arribar a Barcelona quan tenia 12 anys des de Filipines. La seva família eren els únics filipins que residien al barri de Sagrera - Sant Andreu, per aquest motiu la seva integració en la societat catalana-espanyola vas ser molt ràpida. Parla perfectament Català, Castellà i Tagalog.

Aquests darrers anys ha estat involucrada amb la comunitat Filipina a Barcelona, ​​trobant la mancança de comunicació de molts filipins amb els serveis socials i per això ella va començar a buscar solucions per a aquest problema.

tips_edited_edited.jpg
Fe Alma Sagisi  Lubo

Vice- presidenta Eamiss Espai Comú

Va estudiar infermeria a Sant Pau de Barcelona i treballa a la Creu Roja. Es dedica a ajudar a la comunitat filipina de Barcelona per aportar a la millora de la integració en la societat catalana-espanyola.

bottom of page